Бившият нападател за бъдещите си планове, греховете, семейството В момента се

...
 Бившият нападател за бъдещите си планове, греховете, семейството В момента се
Коментари Харесай

Бербатов: Аз съм летял в бизнес класа, докато децата ми в икономична

 

Бившият нападател за бъдещите си проекти, греховете, фамилията

 

" В момента се занимавам с фондацията си, с която към този момент доста години подкрепяме надарените деца. Много ми оказва помощ в това отношение Димитрина Ходжева. Имам и други планове, по които работя, само че за момента няма да разгадавам ", съобщи Димитър Бербатов пред Нова тв.

" В момента се лутам, само че предпочитам по кой път да потегли. Все още мисля като играч, а би трябвало да се събера, с цел да реша какво да върша. Разхвърлян съм сред задължения и те ми лишават от силата. Трябва да канализирам напъните си най-вече в една тенденция. Искам да бъда сполучлив във всичките си инициативи, както и в тези, които приготвям. Никога не съм удовлетворен от себе си на 100-процента. Това ме тормози душевен. В такива моменти нямам сили за нищо друго ", сподели още той.



" Като всеки един татко аз съм по игровата част от възпитанието. Те са друго потомство и по-бързо схващат нещата. Имат по-големи улеснения, спрямо това, което съм имал аз. Глезени са, девойки са въпреки всичко. Опитвам се да бъда непоколебим, само че постоянно не ми се получава. Искам да покажа на дъщерите си, че би трябвало да се потрудиш за нещо, а не да го получаваш наготово ", разяснява някогашният голмайстор на Манчестър Юнайтед.

" Обмислял съм да не им оставя нищо, въртяло ми се е главата. Аз съм летял в бизнес класа, до момента в който децата ми в икономична. Първоначално дребната ревеше, обясних за какво би трябвало да е в икономична класа. Стискаш зъби, сърцето ти се къса, само че се правиш на непоколебим. След като излетя самолета, отидох да я видя откъм гърба и все едно не беше ревала, добре ѝ беше там. Пет минути рев, час и половина смях. Това също е урок, който е от много по-успели хора от мен ", продължи Бербатов.

" Хубаво е да имаш човек, който е до теб, твоя половинка и да те поддържа. Тук идва моментът, че аз съм първокласен футболист и известна персона. Покрай такива хора другата половинка в фамилията би трябвало да има огромна самообладание и да прави жертви. Опитвам се да бъда добър татко, доколкото ми разрешават другите задължения, изключително с фондацията. Тук още веднъж идва жертвата на дамата до мен. Защото има моменти, в които се прибирам у дома и децата спях, тъй като на сутринта ", добави някогашният национал.

" Всички сме хора, всички страдаме от лакомия, завист и суетност. Когато си футболист на международно равнище и заработваш хубави пари, няма по какъв начин да избягаш от опцията да си купиш хубава кола. В това няма нищо неприятно, защото тези пари самичък си ги проработил. Нищо не е пристигнало безплатно. И аз имам грехове. Като всеки един човек съм. Има моменти, в които отвръщам по-рязко. Опитвам се да се управлявам и да подобавам по-дипломатично в такива обстановки ", разяснява Димитър Бербатов.

" На моменти вниманието на хората ме напряга. Няма прочут човек, който да не се напряга от това. Скарал си се с жена си, детето ти болно и някой желае да се снима с теб. Как реагираш следователно? Ако не си направил грешката няколко пъти, може да реагираш остро и да си кажат, че си надувка. Ако се контролираш, ще обърнеш внимание и на този, който желае да се снима с теб ", сподели звездата.

" Ако стартира да си изреждам смъртните грехове... Минал съм през всички тях. Аз съм като всеки мъж на света. Опитвам се да управлявам слабостите си. Имах една преживелица, в която трябваше да подходя високомерно, направих го, само че не ми беше хубаво. Върху това работя. Повтаряйки си го, връщайки обстановките, по този начин работя ", добави Бербатов.

Traffic news
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР